Suport për blerje !
Ofertë!

312452 – Leter me ngjitje me vrima PS33 BK Ø 225 mm Gr.150

Çmimi origjinal qe: 160 L.Çmimi i tanishëm është: 125 L.

-22%

Leter me ngjitje me vrima PS33 BK Ø 225 mm Gr.150

312452 - Leter me ngjitje me vrima PS33 BK Ø 225 mm Gr.150 160 L Çmimi origjinal qe: 160 L.125 LÇmimi i tanishëm është: 125 L.
Brand:KLINGSPOR

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Leter me ngjitje me vrima PS33 BK Ø 225 mm Gr.150