Suport për blerje !
Ofertë!

312450 – Leter me ngjitje me vrima PS33 CK Ø 225 mm Gr.100

Çmimi origjinal qe: 150 L.Çmimi i tanishëm është: 125 L.

-17%

Leter me ngjitje me vrima PS33 CK Ø 225 mm Gr.100

312450 - Leter me ngjitje me vrima PS33 CK Ø 225 mm Gr.100 150 L Çmimi origjinal qe: 150 L.125 LÇmimi i tanishëm është: 125 L.
Brand:KLINGSPOR

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Leter me ngjitje me vrima PS33 CK Ø 225 mm Gr.100