Suport për blerje !
Ofertë!

30122 – Shkalle Alumini Teke CORDA 1X12

Çmimi origjinal qe: 11,880 L.Çmimi i tanishëm është: 9,900 L.

-17%

Shkalle Alumini Teke CORDA 1X12

30122 - Shkalle Alumini Teke CORDA 1X12 11,880 L Çmimi origjinal qe: 11,880 L.9,900 LÇmimi i tanishëm është: 9,900 L.
Brand:KRAUSE

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Shkalle Alumini Teke CORDA 1X12