Suport për blerje !
Ofertë!

296205 – Punto gote Profi Pllakash & Porcelani 12×80 mm

Çmimi origjinal qe: 5,230 L.Çmimi i tanishëm është: 3,990 L.

-24%

Punto gote Profi Pllakash & Porcelani 12×80 mm

296205 - Punto gote Profi Pllakash & Porcelani 12x80 mm 5,230 L Çmimi origjinal qe: 5,230 L.3,990 LÇmimi i tanishëm është: 3,990 L.
Brand:HELLER

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Punto gote Profi Pllakash & Porcelani 12×80 mm