Suport për blerje !

292614008/ST2 – Elektrosharre CS 118, 1800 W, Shpata 35 cm, Shpejtesia e zinxhirit 10 m/s

17,500 L

292614008/ST2 – Elektrosharre CS 118, 1800 W, Shpata 35 cm, Shpejtesia e zinxhirit 10 m/s

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
292614008/ST2 - Elektrosharre CS 118, 1800 W, Shpata 35 cm, Shpejtesia e zinxhirit 10 m/s 17,500 L
Brand:STIGA

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

292614008/ST2 – Elektrosharre CS 118, 1800 W, Shpata 35 cm, Shpejtesia e zinxhirit 10 m/s