Suport për blerje !
Ofertë!

278499 – Disk me leter zmerile dhe qeleshe per inox SMT 800 Ø 125×22.23 mm e mesme

Çmimi origjinal qe: 1,240 L.Çmimi i tanishëm është: 990 L.

-20%

Disk me leter zmerile dhe qeleshe per inox SMT 800 Ø 125×22.23 mm e mesme

278499 - Disk me leter zmerile dhe qeleshe per inox SMT 800 Ø 125x22.23 mm e mesme 1,240 L Çmimi origjinal qe: 1,240 L.990 LÇmimi i tanishëm është: 990 L.
Brand:KLINGSPOR

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Disk me leter zmerile dhe qeleshe per inox SMT 800 Ø 125×22.23 mm e mesme