Suport për blerje !
Ofertë!

259048RO – Set me 14 punto HSS-G Twist Ø 2.5-10.2mm dhe shfiletues M3-M12

Çmimi origjinal qe: 15,230 L.Çmimi i tanishëm është: 11,900 L.

-22%

259048RO – Set me 14 punto HSS-G Twist Ø 2.5-10.2mm dhe shfiletues M3-M12

259048RO - Set me 14 punto HSS-G Twist Ø 2.5-10.2mm dhe shfiletues M3-M12 15,230 L Çmimi origjinal qe: 15,230 L.11,900 LÇmimi i tanishëm është: 11,900 L.
Brand:RUKO

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

259048RO – Set me 14 punto HSS-G Twist Ø 2.5-10.2mm dhe shfiletues M3-M12