Suport për blerje !

240271002/ST2 – Motosharre krasitje me benzine STIGA PR 730 / Shpata 25 cm / Motori 25.6 cm3

29,900 L

240271002/ST2 – Motosharre krasitje me benzine STIGA PR 730 / Shpata 25 cm / Motori 25.6 cm3

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
240271002/ST2 - Motosharre krasitje me benzine STIGA PR 730 / Shpata 25 cm / Motori 25.6 cm3 29,900 L
Brand:STIGA

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

240271002/ST2 – Motosharre krasitje me benzine STIGA PR 730 / Shpata 25 cm / Motori 25.6 cm3