Suport për blerje !
Ofertë!

2325040E – Mashkull filetimi me 1 kalim Cobalt M4

Çmimi origjinal qe: 2,150 L.Çmimi i tanishëm është: 1,790 L.

-17%

Mashkull filetimi me 1 kalim Cobalt M4

2325040E - Mashkull filetimi me 1 kalim Cobalt M4 2,150 L Çmimi origjinal qe: 2,150 L.1,790 LÇmimi i tanishëm është: 1,790 L.
Brand:RUKO

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Mashkull filetimi me 1 kalim Cobalt M4