Suport për blerje !
Ofertë!

21688/20 – Koke kriketi 3/8 ” me 6 faqe 20 mm

Çmimi origjinal qe: 340 L.Çmimi i tanishëm është: 320 L.

-6%

Koke kriketi 3/8 ” me 6 faqe 20 mm

21688/20 - Koke kriketi 3/8 " me 6 faqe 20 mm 340 L Çmimi origjinal qe: 340 L.320 LÇmimi i tanishëm është: 320 L.
Brand:CONDOR

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Koke kriketi 3/8 ” me 6 faqe 20 mm