Suport për blerje !

18036-20 – Tub uji Flex 1/2” 30m

5,500 L

Tub uji Flex 1/2” 30m

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
18036-20 - Tub uji Flex 1/2'' 30m 5,500 L
Brand:GARDENA

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Tub uji Flex 1/2” 30m