Suport për blerje !
Ofertë!

16-303-871 – Doreza me veshje te bute nitrili RINO, Jeshile/zeze Nr 9”

Çmimi origjinal qe: 250 L.Çmimi i tanishëm është: 200 L.

-20%

Doreza me veshje te bute nitrili RINO, Jeshile/zeze Nr 9”

16-303-871 - Doreza me veshje te bute nitrili RINO, Jeshile/zeze Nr 9'' 250 L Çmimi origjinal qe: 250 L.200 LÇmimi i tanishëm është: 200 L.
Brand:YATO

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

16-303-871 – Doreza me veshje te bute nitrili RINO, Jeshile/zeze Nr 9”