Suport për blerje !
Ofertë!

1409563 – Super ngjites universal I lengshem Loctite 3g

Çmimi origjinal qe: 130 L.Çmimi i tanishëm është: 120 L.

-8%

Super ngjites universal I lengshem Loctite 3g

1409563 - Super ngjites universal I lengshem Loctite 3g 130 L Çmimi origjinal qe: 130 L.120 LÇmimi i tanishëm është: 120 L.
Brand:HENKEL

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Super ngjites universal I lengshem Loctite 3g