Suport për blerje !
Ofertë!

14022/3 – Pipo Hegzagon 1/4 ” , 3×37 mm

Çmimi origjinal qe: 220 L.Çmimi i tanishëm është: 210 L.

-5%

Pipo Hegzagon 1/4 ” , 3×37 mm

14022/3 - Pipo Hegzagon 1/4 " , 3x37 mm 220 L Çmimi origjinal qe: 220 L.210 LÇmimi i tanishëm është: 210 L.
Brand:CONDOR

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Pipo Hegzagon 1/4 ” , 3×37 mm