Suport për blerje !
Ofertë!

12301-20 – Gershere Ligustrash EasyCut 20 cm

Çmimi origjinal qe: 6,370 L.Çmimi i tanishëm është: 5,900 L.

-7%

Gershere Ligustrash EasyCut 20 cm

12301-20 - Gershere Ligustrash EasyCut 20 cm 6,370 L Çmimi origjinal qe: 6,370 L.5,900 LÇmimi i tanishëm është: 5,900 L.
Brand:GARDENA

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Gershere Ligustrash EasyCut 20 cm