Suport për blerje !
Ofertë!

12071/K10 – Pipo Shlice 1/2 ” , M10 x 80 mm

Çmimi origjinal qe: 1,360 L.Çmimi i tanishëm është: 1,190 L.

-13%

Pipo Shlice 1/2 ” , M10 x 80 mm

12071/K10 - Pipo Shlice 1/2 " , M10 x 80 mm 1,360 L Çmimi origjinal qe: 1,360 L.1,190 LÇmimi i tanishëm është: 1,190 L.
Brand:CONDOR

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Pipo Shlice 1/2 ” , M10 x 80 mm