Suport për blerje !
Ofertë!

119949 – Korrese  Bari me Benzine PREMIUM 520 VS-B / Gjeresi prerjes 51 cm / 4 ne 1 funksione/ koshi 70 L /  1.800 m2

Çmimi origjinal qe: 105,860 L.Çmimi i tanishëm është: 79,000 L.

-25%

119949 – Korrese  Bari me Benzine PREMIUM 520 VS-B / Gjeresi prerjes 51 cm / 4 ne 1 funksione/ koshi 70 L /  1.800 m2

119949 - Korrese  Bari me Benzine PREMIUM 520 VS-B / Gjeresi prerjes 51 cm / 4 ne 1 funksione/ koshi 70 L /  1.800 m2 105,860 L Çmimi origjinal qe: 105,860 L.79,000 LÇmimi i tanishëm është: 79,000 L.
Brand:AL-KO

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

119949 – Korrese  Bari me Benzine PREMIUM

520 VS-B

/ Gjeresi prerjes 51 cm

/ 4 ne 1 funksione

/ koshi 70 L

/  1.800 m2