Suport për blerje !

113281 – Karikues C130 LI ENERGY FLEX per bateri B150 Li and B 200 max 42 V

6,900 L

Karikues C130 LI ENERGY FLEX per bateri B150 Li and B 200 max 42 V

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
113281 - Karikues C130 LI ENERGY FLEX per bateri B150 Li and B 200 max 42 V 6,900 L
Brand:AL-KO

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Karikues C130 LI ENERGY FLEX per bateri B150 Li and B 200 max 42 V