Suport për blerje !
Ofertë!

108010A – Trapan magnetik A10 230 V me thellesi shpimi deri ne 35,0 mm

Çmimi origjinal qe: 115,540 L.Çmimi i tanishëm është: 109,000 L.

-6%

Trapan magnetik A10 230 V me thellesi shpimi deri ne 35,0 mm

108010A - Trapan magnetik A10 230 V me thellesi shpimi deri ne 35,0 mm 115,540 L Çmimi origjinal qe: 115,540 L.109,000 LÇmimi i tanishëm është: 109,000 L.
Brand:RUKO

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Trapan magnetik A10 230 V me thellesi shpimi deri ne 35,0 mm