Suport për blerje !
Ofertë!

106016 – Betoniere 190LS, Fuqia 700 W / Koshi 190 Lt

Çmimi origjinal qe: 60,580 L.Çmimi i tanishëm është: 43,900 L.

-28%

Betoniere 190LS, Fuqia 700 W / Koshi 190 Lt

106016 - Betoniere 190LS, Fuqia 700 W / Koshi 190 Lt 60,580 L Çmimi origjinal qe: 60,580 L.43,900 LÇmimi i tanishëm është: 43,900 L.
Brand:LIMEX

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Betoniere 190LS, Fuqia 700 W / Koshi 190 Lt