Suport për blerje !

102152E – Set me punto konike te frezuara CobaltØ 6,3 – 8,3 – 10,4 – 12,4 – 16,5 – 20,5

15,900 L

Set me punto konike te frezuara CobaltØ 6,3 – 8,3 – 10,4 – 12,4 – 16,5 – 20,5

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
102152E - Set me punto konike te frezuara CobaltØ 6,3 - 8,3 - 10,4 - 12,4 - 16,5 - 20,5 15,900 L
Brand:RUKO

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Set me punto konike te frezuara CobaltØ 6,3 – 8,3 – 10,4 – 12,4 – 16,5 – 20,5