Suport për blerje !
Ofertë!

100083 – Punto Betoni 8×120 mm

Çmimi origjinal qe: 410 L.Çmimi i tanishëm është: 350 L.

-15%

Punto Betoni 8×120 mm

100083 - Punto Betoni 8x120 mm 410 L Çmimi origjinal qe: 410 L.350 LÇmimi i tanishëm është: 350 L.
Brand:HELLER

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Punto Betoni 8×120 mm