Suport për blerje !
Ofertë!

100014 – Punto Betoni 4×85 mm

Çmimi origjinal qe: 380 L.Çmimi i tanishëm është: 250 L.

-34%

Punto Betoni 4×85 mm

100014 - Punto Betoni 4x85 mm 380 L Çmimi origjinal qe: 380 L.250 LÇmimi i tanishëm është: 250 L.
Brand:HELLER

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Punto Betoni 4×85 mm