Suport për blerje !

1.628-135.0 – Aspirator WD 3 S V – 17 / 4 / 20”

22,900 L

1.628-135.0 – Aspirator WD 3 S V – 17 / 4 / 20”

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
1.628-135.0 - Aspirator WD 3 S V - 17 / 4 / 20” 22,900 L
Brand:KARCHER

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

1.628-135.0 – Aspirator WD 3 S V – 17 / 4 / 20”