Suport për blerje !

Zmeriluese horizontale 500 W / Pllaka e zmerilimit 115×280 mm / FS280

23,900 L

Zmeriluese horizontale 500 W / Pllaka e zmerilimit 115×280 mm / FS280

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
Zmeriluese horizontale 500 W / Pllaka e zmerilimit 115x280 mm / FS280 23,900 L
Brand:AEG

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

4935419280

AEG – 0