Zmeriluese e drejte me qafe te gjate 750 W

Zmeriluese e drejte me qafe te gjate 750 W

9,900 L

Marka:BORMANN

Zmeriluese e drejte me qafe te gjate 750 W

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Zmeriluese e drejte me qafe te gjate 750 W