Suport për blerje !

Zmeriluese bango nga 2 ane ( 1 me leter ) 250 W Ø150 mm

7,990 L

Zmeriluese bango nga 2 ane ( 1 me leter ) 250 W Ø150 mm

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
Zmeriluese bango nga 2 ane ( 1 me leter ) 250 W Ø150 mm 7,990 L
Brand:BORMANN

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Zmeriluese bango nga 2 ane ( 1 me leter ) 250 W Ø150 mm