Suport për blerje !

Zmeriluese bango dhe mini luciduese set 150W Ø 75 mm me 100 aksesore

8,590 L

Zmeriluese bango dhe mini luciduese set 150W Ø 75 mm me 100 aksesore

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
Zmeriluese bango dhe mini luciduese set 150W Ø 75 mm me 100 aksesore 8,590 L
Brand:BORMANN

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Zmeriluese bango dhe mini luciduese set 150W Ø 75 mm me 100 aksesore