Suport për blerje !
Ofertë!

Zdrukth Elektrik 620 W, 82mm

14,500 L

-6%

P20SF-WA – Zdrukth Elektrik 620 W, 82mm

Zdrukth Elektrik 620 W, 82mm 15,500 L 14,500 L
Brand:HIKOKI

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Zdrukth Elektrik 620 W, 82mm