Suport për blerje !

YT-8311 – Tester baterie digital 12V 150-1500A

5,500 L

Tester baterie digital 12V 150-1500A

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
YT-8311 - Tester baterie digital 12V 150-1500A 5,500 L
Brand:YATO

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

YT-8311 – Tester baterie digital 12V 150-1500A