Suport për blerje !
Ofertë!

YT-81828 – Prozhektor LED 30W 3000LM me sensor

Çmimi origjinal qe: 3,910 L.Çmimi i tanishëm është: 2,790 L.

-29%

Prozhektor LED 30W 3000LM me sensor

YT-81828 - Prozhektor LED 30W 3000LM me sensor 3,910 L Çmimi origjinal qe: 3,910 L.2,790 LÇmimi i tanishëm është: 2,790 L.
Brand:YATO

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

YT-81828 – Prozhektor LED 30W 3000LM me sensor