Suport për blerje !

YT-55210 – Karroce veglash metalike me 3 sirtare 795x790x370mm

13,900 L

Karroce veglash metalike me 3 sirtare 795x790x370mm

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
YT-55210 - Karroce veglash metalike me 3 sirtare 795x790x370mm 13,900 L
Brand:YATO

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

YT-55210 – Karroce veglash metalike me 3 sirtare 795x790x370mm