Suport për blerje !

YT-36740 – Torce saldimi tarace 370mm + tub 1.5m

3,990 L

Torce saldimi tarace 370mm + tub 1.5m

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
YT-36740 - Torce saldimi tarace 370mm + tub 1.5m 3,990 L
Brand:YATO

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

YT-36740 – Torce saldimi tarace 370mm + tub 1.5m