Suport për blerje !

YT-07061 – Pompe graso mekanike 4KG me tub 150cm,3000PSI

6,500 L

Pompe graso mekanike 4KG me tub 150cm,3000PSI

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
YT-07061 - Pompe graso mekanike 4KG me tub 150cm,3000PSI 6,500 L
Brand:YATO

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

YT-07061 – Pompe graso mekanike 4KG me tub 150cm,3000PSI