Suport për blerje !

YT-06891 – Set me 160 klema fundore terminali

1,150 L

Set me 160 klema fundore terminali

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
YT-06891 - Set me 160 klema fundore terminali 1,150 L
Brand:YATO

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

YT-06891 – Set me 160 klema fundore terminali