Suport për blerje !

YT-06890 – Set me 360 klema fundore terminali

2,490 L

Set me 360 klema fundore terminali

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
YT-06890 - Set me 360 klema fundore terminali 2,490 L
Brand:YATO

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

YT-06890 – Set me 360 klema fundore terminali