Suport për blerje !

YT-0674 – Kit Pompe Vakumi dore me 22 aksesore 1-3 Bar

7,500 L

Kit Pompe Vakumi dore me 22 aksesore 1-3 Bar

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
YT-0674 - Kit Pompe Vakumi dore me 22 aksesore 1-3 Bar 7,500 L
Brand:YATO

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

YT-0674 – Kit Pompe Vakumi dore me 22 aksesore 1-3 Bar