Suport për blerje !
Ofertë!

WX-168F – Motorr benzine Honda WX-168F, 196 cc, 6.5 HP, me kiavete

Çmimi origjinal qe: 10,490 L.Çmimi i tanishëm është: 9,900 L.

-6%

Motorr benzine Honda WX-168F, 196 cc, 6.5 HP, me kiavete

WX-168F - Motorr benzine Honda WX-168F, 196 cc, 6.5 HP, me kiavete 10,490 L Çmimi origjinal qe: 10,490 L.9,900 LÇmimi i tanishëm është: 9,900 L.
Brand:FORCE

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Motorr benzine Honda WX-168F, 196 cc, 6.5 HP, me kiavete