Suport për blerje !

WM1000N – Freze toke me benzine WM170F-2/P, 3 marshe, 7HP, Rrota 4.0-8,Gjeresi 100 cm, thellesi ? 10 cm

63,900 L

WM1000N – Freze toke me benzine WM170F-2/P, 3 marshe, 7HP, Rrota 4.0-8,Gjeresi 100 cm, thellesi ? 10 cm

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
WM1000N - Freze toke me benzine WM170F-2/P, 3 marshe, 7HP, Rrota 4.0-8,Gjeresi 100 cm, thellesi ? 10 cm 63,900 L
Brand:WEMA

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

WM1000N – Freze toke me benzine WM170F-2/P, 3 marshe, 7HP, Rrota 4.0-8,Gjeresi 100 cm, thellesi ? 10 cm