Suport për blerje !

Vinc elektrik 1600 W, 1000 kg, 18 m

50,900 L

Vinc elektrik 1600 W, 1000 kg, 18 m

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
Vinc elektrik 1600 W, 1000 kg, 18 m 50,900 L
Brand:BORMANN

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Vinc elektrik 1600 W, 1000 kg, 18 m