Suport për blerje !

Vidiatori pa karbocina / DS18DBSL / 18V / pa bateri

25,900 L

Vidiatori pa karbocina / DS18DBSL / 18V / pa bateri

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
Vidiatori pa karbocina / DS18DBSL / 18V / pa bateri 25,900 L
Brand:HIKOKI

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Vidiatori pa karbocina / DS18DBSL / 18V / pa bateri