Suport për blerje !

Vidiator me bateri 18 V / 70 Nm / 0 -1800 rpm (vetem trup)

20,900 L

Vidiator me bateri 18 V / 70 Nm / 0 -1800 rpm (vetem trup)

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
Vidiator me bateri 18 V / 70 Nm / 0 -1800 rpm (vetem trup) 20,900 L
Brand:HIKOKI

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Vidiator me bateri 18 V / 70 Nm / 0 -1800 rpm (vetem trup)