Suport për blerje !

Vidiator me bateri 12V/1.3 Ah, 255 Nm ne valixhe plastike

7,950 L

Vidiator me bateri 12V/1.3 Ah, 255 Nm ne valixhe plastike

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
Vidiator me bateri 12V/1.3 Ah, 255 Nm ne valixhe plastike 7,950 L
Brand:BORMANN

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Vidiator me bateri 12V/1.3 Ah, 255 Nm ne valixhe plastike