Suport për blerje !

Vidiator me 2 bateri / DS18DJL-WQ /18V /3.0 Ah +karikues / ne valixhe plastike

26,900 L

Vidiator me 2 bateri / DS18DJL-WQ /18V /3.0 Ah +karikues / ne valixhe plastike

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
Vidiator me 2 bateri / DS18DJL-WQ /18V /3.0 Ah +karikues / ne valixhe plastike 26,900 L
Brand:HIKOKI

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Vidiator me 2 bateri / DS18DJL-WQ /18V /3.0 Ah +karikues / ne valixhe plastike