Suport për blerje !

Vidiator me 2 bateri 18 V / 5.0 Ah motorr pa karboncina

34,500 L

Vidiator me 2 bateri 18 V / 5.0 Ah motorr pa karboncina

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
Vidiator me 2 bateri 18 V / 5.0 Ah motorr pa karboncina 34,500 L
Brand:HIKOKI

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Vidiator me 2 bateri 18 V / 5.0 Ah motorr pa karboncina