Suport për blerje !

Vidiator me 2 bateri 18 V/5.0 Ah, motor pa karboncina 70 Nm / 0 -1800 rpm

34,900 L

Vidiator me 2 bateri 18 V/5.0 Ah, motor pa karboncina 70 Nm / 0 -1800 rpm

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
Vidiator me 2 bateri 18 V/5.0 Ah, motor pa karboncina 70 Nm / 0 -1800 rpm 34,900 L
Brand:HIKOKI

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Vidiator me 2 bateri 18 V/5.0 Ah, motor pa karboncina 70 Nm / 0 -1800 rpm