Vidiator gipsi 550 W elektrik 0-5500 rpm

Vidiator gipsi 550 W elektrik 0-5500 rpm

7,900 L

Marka:BORMANN

Vidiator gipsi 550 W elektrik 0-5500 rpm

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Vidiator gipsi 550 W elektrik 0-5500 rpm