Suport për blerje !

Ventilator 40 w me 5 helika me telekomande

4,900 L

Ventilator 40 w me 5 helika me telekomande

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
Ventilator 40 w me 5 helika me telekomande 4,900 L
Brand:BORMANN

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Ventilator 40 w me 5 helika me telekomande