Suport për blerje !
Ofertë!

VC24751-SP-96 – Filter rrjete per aspirator VC24751

Çmimi origjinal qe: 410 L.Çmimi i tanishëm është: 350 L.

-15%

Filter rrjete per aspirator VC24751

VC24751-SP-96 - Filter rrjete per aspirator VC24751 410 L Çmimi origjinal qe: 410 L.350 LÇmimi i tanishëm është: 350 L.
Brand:INGCO

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Filter rrjete per aspirator VC24751