Suport për blerje !

Tronkatrice metali per disk me videum 2.200 Watt Ø 355 x 25.4 mm

39,900 L

Tronkatrice metali per disk me videum 2.200 Watt Ø 355 x 25.4 mm

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
Tronkatrice metali per disk me videum 2.200 Watt Ø 355 x 25.4 mm 39,900 L
Brand:BORMANN

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Tronkatrice metali per disk me videum 2.200 Watt Ø 355 x 25.4 mm